Radi bi imeli maskoto vendar ne vemo kakšno?

Pri izbiri lika in vseh odprtih dilemah vam pomagamo. Najlažje tako, da vas povabimo k nam na sestanek, kjer se lahko pogovorimo o različnih možnostih in vidikih likov.

Ali maskoto narišete?

Da. :) Če ste o svojem liku že razmišljali, nimate pa še narisanega, vam pomagamo pri vektorskem ali .jpg izrisu lika. Tega lahko nadalje uporabljate v svoji marketinški komunikaciji.

Kako težka je maskota?

Teža povprečne maskote je med 6 in 8 kilogrami.

Ali je v maskoti vroče?

Da. V vseh maskotah je vroče. Še posebej v vročem vremenu in neklimatiziranih prostorih.

Vročino nekoliko blažimo z vgrajenimi ventilatorji in/ali s posebnimi hladilnimi jopiči.

Kdo je primeren animator maskote?

Primeren animator je najprej oseba, ki bo fizično kos napornemu delu z maskoto. To pomeni, da je priporočljivo, da ima oseba v maskoti dovolj telesne kondicije. Pomembno je tudi, da rada dela z ljudmi in da se zna vživeti v izbrani lik.

Koliko stane ena maskota?

Cena je odvisna od zahtevnosti designa izbranega lika in od količine dodatkov.

Koliko časa traja, da izdelate maskoto?

Rok za izdelavo ene maskote je nekje med 4 in 8 tedni. V rok ni vključeno potrjevanje skic in izbira materialov. Koliko časa traja slednje je odvisno predvsem od odzivnosti na strani naročnika.

Ali lahko maskoto izdelate v krajšem času?

Kadar nam produkcijske kapacitete to omogočajo, je z doplačilom možno tako imenovano “hitro naročilo “ (rush order). Druga možnost pa je, da se odločite za eno od že izdelanih visoko kakovostnih maskot iz zaloge.

Ali si lahko maskoto samo izposodimo?

Žal te storitve ne nudimo.

Kakšna je življenjska doba maskote?

S skrbnim ravnanjem maskota traja več let. Nekatere naše maskote so aktivne že več kot 10 let in so še vedno videti krasno.

Ali izvajate tudi čiščenje in popravila maskot?

Seveda. V primeru, da je maskoto potrebno očistiti ali pa se je strgala ali poškodovala, nam jo lahko pripeljete na pregled. Ocenili bomo možnost čiščenja, popravila, obseg del in vam pripravili ponudbo.

Kako očistimo maskoto?

Z vsako maskoto vam posredujemo tudi navodila za čiščenje posameznih delov. Pripravljena so tako, da lahko maskoto očistite sami. Običajno gre za kombinacijo ročnega in strojnega čiščenja.

Maskoto pa lahko strokovno očistimo tudi pri nas.

Kako bi lahko našo maskoto vključili na svojo spletno stran? Nam lahko pošljete kakšno skico?

Seveda. Poleg izdelovanja maskot like tudi rišemo oz. kreiramo. Za uporabo likov v marketinški komunikaciji le-te pripravimo v vektorski ali .jpg obliki.

Čas je, da pričnemo s sodelovanjem.
Pošljite nam povpraševanje!