PERSONALIZIRANA PROMOCIJSKA DARILA


header-innovationsVaš lik lahko poleg maskote zaživi tudi v obliki personaliziranih promocijskih daril po meri. To pomeni, da lahko vaša ciljna publika dobi vašo maskoto v obliki promocijskega darila tudi za domov, kjer se bo udomačila.

Verjamemo, da učinkujejo le dobro premišljena in fina darila, ki jih dejansko želimo uporabljati. Za zabavo ali za vsakodnevno uporabo.

Vaš lik lahko zaživi kot plišasta igračka, 2D ali 3D obesek (za ključe, torbe, peresnice ali za na zadrge), kot samolepljiv tatoo, ovratni trak, majica ali skodelica za kavo. Paleta idej je velika. In mi smo za vas vsekakor pravi naslov.

Še posebej smo specializirani za plišaste igračke, saj imamo z njimi že več kot 25 let izkušenj. Zanesljivi dobavitelji, po naših navodilih, izdelajo visoko kakovostne in prikupne promocijske plišaste maskote.

PLIŠASTE IGRAČE


header-plush-toysZ več kot 25 leti izkušenj pri izdelavi in oblikovanju plišastih igrač, lahko z lahkoto trdimo, da imamo veliko »kilometrine«. Promocijskih plišastih igrač sicer ne izdelujemo več sami, vendar vam lahko zagotovimo, da je vsaka promocijska plišasta igrača izdelana pri naših podizvajalcih, izdelana z veliko mero profesionalnosti in obilico osebne note. Predlagamo, da se preprosto sprostite in prepustite profesionalcem, da opravijo svoje delo (mislimo na nas, seveda).

OBESKI, TATOOJI IN ŠE IN ŠE


Bodisi da gre za 2D ali 3d obesek za ključe, za zahteven 3D plastičen ali upogljiv model ali morda le za majico z logotipom, smo tu, da vam svetujemo. Verjamemo, da mora vsaka maskota vedno imeti na zalogi tudi malo promocijsko darilo. Za vas lahko vašo idejo le razvijamo naprej, do stopnje, ko postane super promocijski darilo. Lahko pa vas popolnoma presenetimo, kot strela iz jasnega, z našimi lastnimi kreativnimi rešitvami. Kar vam je pač ljubše.